Prices

Itt azt nem tudjuk megmondani, hogy az Ön kiadványának tervezése mennyibe fog kerülni. Ezt rengeteg tényező befolyásolja. Óradíjas alapon igyekszünk nyilvántartani a munkadíjakat, amik egyenes arányban állnak ezáltal a befektetett munkával. Nem alkalmazunk olyan szorzókat, hogy nagy cégnek drágább, nagy publicitás drágább, kis publicitás olcsóbb. Ezeket a szempontokat a tervezésekbe fektetett munkaidőben igyekszünk visszahozni. Óradíjaink a következők:

Operátori óradíj: 5.000 Ft    (Nem igényel különösebb tervezőgrafikai tudást: Pl.: rossz minőségű logo helyrehozása, nyelvi és egyszerűbb grafikai mutációk készítése, stb) 

Grafikusi óradíj: 10.000 Ft    (Tervezőgrafikai munka, adott koncepció alapján létrehozandó új grafikák)

Designeri és tanácsadói óradíj: 15.000 Ft    (Eredeti művészi koncepciók kidolgozása.)

A megrendelőinknek számlázandó végösszeget a számolt órák mennyisége határozza meg. Ez a mennyiség egzakt módon csak a produkció végeztével lesz nyilvánvaló. Ennek ellenére 25 éves tapasztalatunk alapján előre körvonalazni tudjuk a várható díjat. Természetesen a munkaórákba nem számítjuk bele a kávészüneteinket vagy azokat az órákat, melyeket a saját zsákutcáink vagy balfogásaink miatt vagyunk kénytelenek munkával tölteni. Továbbá mindig jóval kevesebb órát számolunk a ténylegesnél. A mai napig nem tudjuk, hogyan számoljuk (ne számoljuk) el munkadíjként azt, amikor hátradőlve a fotelben a felhőket nézegetjük egy design projekt indulásakor. Vagy azokat a hosszú órákat, amikor a fotóbankok több százezer darabos kínálatából kell levadásznunk a legmegfelelőbb képet egy projekthez. A régi és bevált szabályhoz tartjuk magunkat: az a jó üzlet, amely mindkét félnek jó üzlet.  

Grafikai tervezési projektjeink általában két vagy három fázisból állnak: 

1. Eredeti művészi koncepció kidolgozása, egyszeri költség    (logo, színek, stílus, látványtervek stb)

2. A koncepció alapján kidolgozandó konkrét eszközhöz kötött grafikai tervezés,    (konkrét prospektus, konkrét doboz, konkrét plakát stb)

3. Gyártási előkészítési és felügyeleti munka, óradíjas    (konzultáció a gyártóval, kivitelezési anyag előkészítése, helyszíni gyártás ellenőrzés)

Ezen fázisoknak az óradíjaktól független viszonylag fix díjaik vannak, melyeket hosszú évek tapasztalatai alapján határoztunk meg. A versenytársainkra való tekintettel ezeket nem hozzuk nyilvánosságra, de szívesen adunk felvilágosítást személyes – akár telefonos – megbeszélésen. Hívjon bátran.